Naar wat ben je naar op zoek?

Retraites en relatieweekends om je relatie te herbronnen in een prachtige omgeving. In retraite gaan betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijks leven. Dit terugtrekken doe je zowel mentaal als lichamelijke. Voor jullie als koppel wordt de interactie tussen jou en je partner als intensiever ervaren wat jullie verbondenheid stimuleert.

Ben je op zoek naar verdieping in je relatie? Willen jullie graag meer levendigheid brengen in jullie intimiteit? Of hebben jullie samen iets te verwerken?

Met een beperkt aantal koppels worden ervaringen gedeeld over het thema van de door jullie gekozen retraite. Zo kan je je laten inspireren door anderen onder de deskundige begeleiding van Natasha en Walter.

Onze retraites en relatieweekends hebben één thema waar rond het verblijf wordt opgebouwd.
Het bestaat uit individuele gesprekken, inspirerende groepsgesprekken en doelgerichte activiteiten voor jullie als koppel om zo je zelf, je partner en je relatie te herbronnen.

Heb je ook interesse om inzicht in je kwaliteit van je relatie te ontdekken? Ontdek hier de WALSHA evaluatie van jullie relatie!

WALSHA organiseert koppel retraites in binnen- en buitenland. Met onze retraites nemen wij jullie even weg uit de dagelijkse beslommeringen.

Walsha Retraites Belgie 450
Walsha Retraites It Garda 450
Walsha Retraites Suriname 450

België

Italië

Suriname

Ontdek onze retraites op onze pagina activiteiten