Naar wat ben je naar op zoek?

Problemen en leven zijn onafscheidelijk met elkaar verweven. Soms nemen problemen de overhand en wachten we (te) lang met het inroepen van hulp. Hulp inroepen is echter een teken van durf, kracht en moed. Ook als je leven er geslaagd uitziet, maar het gevoel van geluk nog niet hebt gevonden dan kunnen wij U helpen.

Onze therapeutische hulpverlening is gebaseerd op de integratieve psychologie. Een denkwijze waarbij men één fenomeen vanuit verschillende standpunten benadert, en zo de optimale synergie in aanpak weet te benutten. Het psychisch en emotioneel groeiproces wordt op gang gebracht en bevorderd. Een verdere integratie met een ervaringsgerichte aanpak vanuit psychodrama versterkt dit groeiproces aanzienlijk.

De begeleidingen die we hieronder beschrijven zijn indicatief. Het geeft je een idee waar Walsha de accenten op legt. Elk traject wordt afgestemd op maat van wat jij nodig hebt.

Walsha Individueel Intake 450

Een grondige intake is een vast onderdeel van elk begeleidingstraject.

Vervolgens stellen we een traject samen dat het meest optimale is voor jou en jouw situatie. Dit traject bestaat uit een aantal modulaire aanpakken. Dit betekent dat we met enkele thema’s aan de slag gaan die we één voor één met jou doorwerken.

Dit is de meest effectieve wijze om bij jou duurzame veranderingen te initiëren waardoor je je beter voelt en daarbij ook gelukkiger. Je zal het ervaren als zelf te bepalen hoe je op een nieuwe wijze met situaties zal omgaan.
Het vergt een goede kennis van jezelf. Vaak moeten we eerst leren wat we zelf belangrijk vinden. Vervolgens moet dit voldoende plaats krijgen in ons leven.

Wanneer kinderen in begeleiding komen is het voor Walsha een strikte voorwaarde dat beide ouders (en waar nodig plusouders) bereid zijn om actief aan het begeleidingstraject deel te nemen.

Plan je afspraak in via ROSA,
het digitaal agendaplatform

ROSA online agenda