Naar wat ben je naar op zoek?

Creëer Jouw Perfecte Match

Waarom Kiezen Voor Walsha Matchmaking?

In de hectische wereld van vandaag staat het vinden van de perfecte levenspartner vaak gelijk aan een uitdagende zoektocht. Maar bij WALSHA begrijpen we als geen ander dat jouw kostbare tijd niet verspild mag worden. Daarom bieden wij een geavanceerde matchmaking service die gebaseerd is op jarenlange ervaring en expertise, om jou te helpen die bijzondere persoon te vinden die aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid, interesses en waarden.

Het is van essentieel belang om de mythe van de ideale levenspartner als een perfecte match te doorbreken. Bij WALSHA geloven we sterk dat de perfecte match niet iets is wat vooraf bepaald is, maar iets wat jij en je partner samen creëren. Een duurzame relatie wordt niet gevonden, maar gecreëerd!

Met onze doordachte aanpak streven we ernaar om niet alleen oppervlakkige overeenkomsten te vinden, maar om diepgaande compatibiliteit te bereiken op basis van wat er werkelijk toe doet. Of het nu gaat om gedeelde waarden, gemeenschappelijke interesses of complementaire persoonlijkheden, wij gaan verder dan alleen het oppervlakkige om jou te helpen die speciale connectie te vinden die een relatie echt laat bloeien.

Dus, als je klaar bent om de volgende stap te zetten in jouw zoektocht naar liefde en geluk, laat WALSHA je dan begeleiden op deze reis. Bespaar tijd, energie en frustratie, en laat ons je helpen die unieke relatie te vinden die jouw leven zal verrijken op manieren die je jezelf nooit had kunnen voorstellen. Ontdek vandaag nog de kracht van echte matchmaking met WALSHA.

Walsha Relatie Opera 250

Hoe Werkt Onze Matchmaking?

Onze matchmaking gaat verder dan oppervlakkige overeenkomsten. We analyseren diepgravend jouw profiel en voorkeuren (relatiekwaliteit), waarbij we gebruikmaken van intelligente en op ervaring gebaseerde matchingcriteria. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke reisgenoot, een soulmate of een levenslange metgezel, onze werkwijze zorgt ervoor dat je alleen in contact komt met mensen die écht bij je passen.

Veiligheid en Privacy

Je veiligheid en privacy staan bij ons voorop. Onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt zoeken naar liefde zonder je zorgen te maken over je persoonlijke gegevens.

Bij WALSHA streven we ernaar om de weg naar liefde eenvoudig en plezierig te maken. Meld je vandaag nog aan en ontdek de opwinding van het vinden van jouw perfecte match. De liefde van je leven wordt door jou gecreëerd!

Contacteer ons voor een gesprek

  • gebaseerd op integriteit en vertrouwelijkheid
  • op basis van jouw eerdere relatie-ervaringen
  • uitgebreide en diepgaande screening
  • wetenschappelijk onderbouwd psychologisch onderzoek
  • aanleren van basis relationele vaardigheden na eerste positieve match
  • specifieke begeleidingsprogramma voor jou en je nieuwe partner

WALSHA matching proces

Walsha Matching Proces 12

Je kan je vrijblijvend aanmelden via onthaal@walsha.be

Walsha nodigt jouw uit voor een motivatiegesprek. Hier bespreken we samen jouw motivatie om aan het matching traject deel te nemen.
Hierbij zal WALSHA jouw alle informatie bezorgen hoe de matching verloopt met alle bijhorende praktische en inhoudelijke informatie.

Hierna kan je vrij beslissen of je aan het WALSHA matching traject wenst deel te nemen. Wanneer je hiertoe beslist formaliseren we dit in een transparante overeenkomst waar duidelijk is wat er verwacht mag worden. Goede afspraken maken goede vrienden!

Proficiat! Je hebt beslist om het matching traject bij WALSHA aan te vangen.

Hierbij maken wij kennis met jouw en je persoonlijke wensen. Dit gebeurt aan de hand van een gestructureerd interview.
In deze informatieve sessie noteren wij een veelheid aan praktische gegevens, wensen en voorkeuren om jouw unieke levenspartner op te sporen,

In de profielmeting doen we wetenschappelijk onderbouwd persoonlijkheidsevaluatie, aangevuld met vragenlijsten die ons een volledig beeld vormen met betrekking tot eigenschappen en vaardigheden die belangrijk zijn voor een relatie.

Deze informatie samen met de intake informatie wordt in de WALSHA databank bewaard en zo kan WALSHA het matching proces aanvangen.

De testresultaten van alle vorige stappen worden met jouw besproken. Op deze wijze zorgen we dat jij je ook herkend in de testresultaten. Zo verkrijgen we een accuraat beeld voor jouw perfecte match.

Zo verkrijg jij een beeld van jouw profiel en eerste inzichten.

Hier vangt het actieve deel van het WALSHA matching proces aan.

In een beperkte groep van mogelijke en zorgvuldig uitgekozen partners maken jullie met elkaar kennis.

Het is een vorm van speeddating onder begeleiding van Walter en Natasha.

Op deze wijze integreren we expertise en persoonlijke voorkeuren. Wanneer hier een eerste match plaatsvindt dan zijn jullie klaar voor de volgende stap.

Dit is jullie eerste date.

Vooraleer jullie op deze eerste date met elkaar kennis te laten maken zorgen we dat de basisbegrippen in communicatie worden aangeleerd. Dit gebeurt in beperkte groep met 1,2 of 3 matchingkoppels. Zo zorgen we voor een optimaal leereffect.

Vervolgens vindt jullie eerste dating plaats. WALSHA zorgt ervoor dat jullie eerste date een bijzondere kennismaking wordt. Denk niet aan een gezellig etentje met jouw nieuwe match (dat komt later :-)) maar een gezamenlijke activiteit waar jullie echt elkaar leren kennen.

Na deze eerste date volgt een evaluatie. Hierin worden jullie beiden individueel gehoord én samen.

Er volgt een tweede date. Ook als de eerste ontmoeting een aantal vragen oproept! Een stevige relatie is trouwens ook naar jezelf leren kijken 🙂

Vooraleer jullie op deze tweede date met elkaar verder kennis maken zorgen we dat de basisbegrippen in communicatie worden aangeleerd. Dit gebeurt specifiek voor jullie als koppel. Walsha geeft je handvaten met betrekking tot jullie persoonlijke uitdagingen in jullie communicatie.  Zo zorgen we voor een optimaal leereffect.

Vervolgens vindt jullie tweede dating plaats op dezelfde unieke wijze als de eerste, zij het uiteraard met een andere activiteit.

Na deze tweede date volgt wederom een evaluatie. Hierin worden jullie beiden individueel gehoord én samen.

De sterkte van WALSHA is dat wij de prille vorming van jullie nieuwe relatie begeleiden.

Wij gaan samen met jullie in gesprek en bekijken de aangename en de verrassende ervaringen die jullie beleefden.

Van hieruit kiezen jullie voor de volgende stap!

Ingeval van STOP dan plant WALSHA jullie in voor de volgende matching. Ingeval jullie verdere relatiestappen wensen dan vangen we aan met de basis begeleiding.

Proficiat! Jullie hebben een positieve date ervaren en voelen dat het smaakt naar (veel) meer…..

Walsha begeleidt jullie verder in jullie duurzame relatie waar beider behoeften voldoende aan bod komen.
Deze specifieke begeleiding is helemaal op maat van jullie unieke eigenschappen als koppel.

Walsha Relatie Opera 250
Walsha Relatiecoaching Samen 250
Walsha Relatiecoaching 250
Walsha Relatie Kwal 450
Maak Kennis Met Walter En Natasha
Walsha Relatiecoaching 250